onsdag den 21. marts 2012

Plan fylder 75 år

I går var det Plans 75 års fødselsdag. Det markerede Plan Danmarks ungdomsbestyrelse for nylig på deres venskabsskole i Kenya.

Med balloner, sang og dans var stemningen i top, da Plan Danmarks ungdomsbestyrelse, Plan Future, forleden besøgte deres venskabsskole i Bondo, Kenya. Der var da også god grund til festlig stemning. Sammen med eleverne markerede Plan Future nemlig Plans 75 års fødselsdag.

Det var tydeligt, at skoleeleverne i Bondo var begejstrede for Plan og Plan Future. Takket være ungdomsbestyrelsen har skolen fået helt nye klasselokaler og latriner. Og med sig i bagagen havde Plan Future masser af papirblokke, fodbolde, tennisbolde, sjippetov og balloner.

Der blev spillet fodbold, leget 'Kongens efterfølger' og talt om forskelle og ligheder på livet som skoleelev i Kenya og i Danmark. Tilfælles havde de unge bl.a. drømmen om at få sig en god uddannelse.

Det er ikke kun eleverne på venskabsskolen, der markerer Plans halvrunde fødselsdag. Verden over hylder børn og deres familier i dag Plans indsats for udsatte børn.

Tak til alle jer der gør vores arbejde muligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar