onsdag den 9. november 2011

Plans administrerende direktør besøger København

Plans administrerende direktør, Nigel Chapman, besøgte i går København. Sammen med verdens globale ledere og organisationer satte han fokus på børns ret til uddannelse. Det skete ved det internationale topmøde, Global Partnership for Education, som Danmark var vært for 7.-8. november 2011.

Formålet med mødet er at rejse penge til uddannelse og styrke den globale indsats på området. For som situationen ser ud i dag, går næsten 70 mio. børn i ulandene ikke i skole. Især pigerne mangler uddannelse.

Med kampagnerne "Because I am a Girl" og "Learn without Fear" er det en situation, som Plan længe har forsøgt at ændre. Over de næste tre år investerer Plan tilmed knap 300 mio. kroner ekstra til uddannelse, som skal gavne 8 mio. piger i ulandene.

"Enhver pige har en fundamental ret til uddannelse af en vis kvalitet, lige meget hvor i verden hun bor. Plan øger sin indsats for at give støtte og ekspertise til uddannelse verden over. Vi håber, at regeringer og donorer vil gøre det samme. Det hårde arbejde kommer først nu, hvor vi skal sikrer os, at landene lever op til de løfter, der bliver givet her i København." Sagde Nigel Chapman.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar