onsdag den 19. oktober 2011

Thailand ramt af alvorlige oversvømmelser

Regeringen i Thailand har nu bedt Plan om hjælp, efter en særdeles voldsom monsunregn har ramt 26 provinser i landet. Mindst 315 mennesker meldes dræbt, og oversvømmelserne påvirker 2,4 millioner mennesker, heraf 800.000 børn.

Ifølge den thailandske regering er der behov for Plan, når det gælder om at nå ud til de mange børn, der befinder sig i evakueringscentre i de katastroferamte områder.

Plan når lige nu ud til 5000 børn og deres familier, som befinder sig i centre i Ayutthaya provinsen i det centrale Thailand, som er et af de hårdest ramte områder.

Vi uddeler bl.a. bleer, babymad, børnetøj, medicin og toiletartikler, heriblandt tandbørster og tandpasta.

"Katastrofen betyder, at det kommer til at vare flere måneder, inden de påvirkede menneske får deres normale liv igen. Vi vil arbejde hurtigt for at sikre os, at børnene har mad og tøj, og vi holder øje med deres familier i kølvandet på oversvømmelserne," siger Plan Thailands direktør Sunan Samrianrum.

Ingen fadderbørn bor i de ramte områder. Plan følger dog situationen tæt og giver dig besked, hvis vi får besked om, at dit fadderbarn er direkte påvirket af oversvømmelserne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar